Haemme projektipäällikköä/-suunnittelijaa sprinklerihankkeisiimme!

Nyt etsimme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ/ -SUUNNITTELIJAA

Keravalle tai Kangasalle

 

Projektipäälliköllä/ -suunnittelijalla on kokonaisvastuu projekteista ja niiden taloudellisesta kannattavuudesta. Hän suunnittelee projektin aikatauluttamisen ja resursoimisen, valvoo toteutusta ja osallistuu työmaakokouksiin. Lisäksi projektipäällikkö huolehtii käyttöönottotarkastuksesta Turvallisuus- ja kemikaaliviraston kanssa ja valvoo mahdolliset puutekorjaukset.

 

Työ edellyttää kykyä toteuttaa sammutuslaitteiston putkisuunnitelmat sekä kytkentäkaaviot suunnitteluohjelmistoilla. Tämän lisäksi toimenkuvaan kuuluu painehäviölaskelmien ja suunnitteluperustedokumenttien laatimista sekä viranomaisten kanssa asiointia suunnitelmien hyväksyttämiseksi.

 

Edellytämme hyviä sosiaalisia taitoja, korkeaa paineensietokykyä ja organisointitaitoja. Lisäksi toivomme kokemusta erityisesti julkisella sektorilla toimimisesta.

 

Sinulla on

  • Talotekniikan/rakennusalan, koneautomaatio tai prosessiautomaation AMK tai DI -koulutus
  • Työkokemusta vähintään 2 vuotta
  • Hallitset AutoCAD ja MagiCad -suunnitteluohjelmistojen käytön sekä olet kiinnostunut BIM-suunnittelusta
  • Organisointikykyä
  • Matkustusvalmiutta

Hae tehtävään 7.12.2018 mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Teemu Vuorinen p. 0400 6100 41

Promist Oy:lle uusi toimitusjohtaja

Promist Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 30.8.2018 alkaen DI Marko Lähde (s. 1979). Marko on toiminut aiemmin yhtiön projektipäällikkönä v:sta 2012 saakka, ja ottaa nyt vastatakseen yhtiön operatiivisen toiminnan virtaviivaistamisen asennus- ja urakointipalveluihin keskittyväksi toimijaksi kotimaan sammutuslaitteistomarkkinoilla.

Yhtiön toimitusjohtajana v:sta 2008 lähtien työskennellyt toimitusjohtaja Perttu Aho vastaa jatkossakin Promistin projektimyynnistä yhdessä perustajaosakas Kai Laakson kanssa, sekä jatkaa Promistin emoyhtiön Fireout Oy:n toimitusjohtajana omistajastrategian mukaisesti.