Promist Oy:lle uusi toimitusjohtaja

Promist Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 30.8.2018 alkaen DI Marko Lähde (s. 1979). Marko on toiminut aiemmin yhtiön projektipäällikkönä v:sta 2012 saakka, ja ottaa nyt vastatakseen yhtiön operatiivisen toiminnan virtaviivaistamisen asennus- ja urakointipalveluihin keskittyväksi toimijaksi kotimaan sammutuslaitteistomarkkinoilla.

Yhtiön toimitusjohtajana v:sta 2008 lähtien työskennellyt toimitusjohtaja Perttu Aho vastaa jatkossakin Promistin projektimyynnistä yhdessä perustajaosakas Kai Laakson kanssa, sekä jatkaa Promistin emoyhtiön Fireout Oy:n toimitusjohtajana omistajastrategian mukaisesti.

Promist Oy muuttaa uusiin toimitiloihin 01.12.2016!

Promist Oy:n päätoimipiste muuttaa uusiin, itselleen entistä paremmin soveltuviin toimitiloihin Pirkanmaalla 01.12.2016. Muutto tuo meille tervetullutta lisätilaa suuremman varaston myötä – alkuvuodesta 2017 laajeneva liiketoimintamme edellyttää tätä muutosta, joka mahdollistaa myös kaipaamaamme osakokoonpanotilan käyttöönottoa.

Uusi osoitteemme on 01.12.2016 alkaen Aakkulantie 38, 36220 Kangasala. Tänne on helppo tulla valtatie 12:lta Lahden suunnasta Ranta-Koiviston liittymästä ja Tampereen suunnasta Suoraman liittymästä ja paikka on logistisesti oivallinen toimintamme kehittämisen kannalta jatkossakin.

Promist Oy Kiittää FinnSec15 messukävijöitä

Promist Oy kiittää kaikkia messuosastolla käyneitä vieraitaan tuotteiden saamasta mielenkiinnosta sekä toivottaa samalla kaikille yhteistyökumppaneilleen hyvää ja rauhallista loppuvuotta 2015!

Lauri Lehto & Jarmo Alaoja, Promist Oy

Haemme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ!

Vahvistamme läsnäoloamme pääkaupunkiseudulla ja haemme vesisumusammutusjärjestelmien

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Luot uusia avainasiakkuuksia ja syvennät olemassa olevia asiakassuhteita. Vastaat itsenäisesti omasta myyntibudjetistasi ja raportoit suoraan myyntijohtajalle.

Laadit puhuttelevia, kannattavia tarjouksia ja huolehdit osaltasi asiakkaan tyytyväisyydestä yhteistyössä suunnittelu- ja projektiosastojen kanssa aina ensimmäisestä asiakaskohtaamisesta jälkimarkkinoinnin palveluihin saakka. Käyt rakentavaa vuoropuhelua arkkitehtien, suunnittelutoimistojen ja tilaajan päätöksentekijöiden kanssa, sekä vaikutat omalla ammattitaidollasi, esiintymiselläsi ja kyvyilläsi tarjota asiakkaille konkreettisesti mitattavaa lisäarvoa. Toimipaikkasi sijaitsee Keravalla, mutta työsi tulokset näkyvät koko Suomessa.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on
• kokemusta sammutusjärjestelmistä
• vähintään viiden vuoden kokemus ja näyttöjä investointihyödykkeiden myynnistä
• kokemusta julkisista hankintakilpailutuksista
• kaupallinen tai tekninen Amk-tasoinen koulutus
• matkustusvalmiutta kotimaassa
• kykyä toimia sekä suomen että englannin kielellä
• pitkäjänteinen, tavoitteellinen työskentelyote
• vastuullinen ja yrittäjämäinen ote tekemiseen

Vastalahjaksi ponnisteluistasi tarjoamme asianmukaisen perehdytyksen, tavoitteellista vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuuden rakentaa itsellesi näköisesi työpaikka tulostesi myötä.
Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:n kera Psycon Oy:n sivuille viimeistään 8.2.2015.
Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä toimitusjohtaja Perttu Aholta 6.2. klo 12-16 numerosta 010 327 0210 ja muina ajankohtina Psycon Oy:n seniorikonsultti Rauna Kautolta numerosta 010 7101 242.

Hakuaika alkaa: 23.01.2015 12:10 Hakuaika päättyy: 08.02.2015 23:59

Uudet kotisivut julkaistu

Tervetuloa tutustumaan uudistuneisiin kotisivuihimme!